Táborníci KR Žďár se vrátili z Vyhlídky domů

V sobotu 20.července skončil tábor Kolpingovy rodiny Žďár nad Sázavou, který se konal tradičně na Vyhlídce

Tábora se účastnilo 44 dětí, které se na 14 dní zabydlely v rekreačním zařízení Vyhlídka v krásném prostředí Moravského krasu. Celotáborová hra na motivy biblického příběhu o Mojžíšovi a útěku Izraelitů z Egypta přinesla velké množství her, nočních pochodů, soutěží a dobrodružství. Vítězem celotáborové hry se stalo družstvo MDM (Mojžíšův dobrý materiál), druýí skončili Izrajelíci, třetí Uprchlíci a čtvrté MM (Many many). Nadšené ohlasy dětí a rodičů dávají tušit, že se tábor opravdu povedl, za což patří poděkování předně všem vedoucím, dále dětem, které byly opravdu hodné :-), nesmíme zapomenout poděkovat také počasí, které bylo letos opravdu povedené a samozřejmě Nejvyššímu za vše.

Jsme vděčni také za finanční podporu Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy a Města Žďár nad Sázavou.

Ve fotogalerii najdete množství fotografií z tábora, které nejlépe vystihují pohodu, která na Vyhlídce vládla.

Michael Kubík, hlavní vedoucí